Carnilove

Precis som vargar, är katter är naturliga rovdjur och deras matsmältningssystem och tandanatomi är anpassade till i huvudsak kött.
Carnilove är ett superpremium foder för katter, skapat efter deras naturliga behov. Fodret har ett mycket högt köttinnehåll 70 % och innehåller inga spannmål.


Kött innehåller essentiella aminosyror som behövs för kattens muskler. Det höga proteininnehållet stärker immunförsvaret genom att öka produktionen av antikroppar.

Carnilove innehåller dessutom en kombination av fruktextrakt som ger ett viktigt tillskott av naturliga antioxidanter och stärker immunsystemet.


Katter behöver animaliskt protein

Katter är strikta köttätare och har helt andra näringsbehov än hundar. Vad innebär det att vara en "strikt köttätare"? Det innebär att katters näringsbehov bäst tillfredsställs genom konsumtion av stora mängder animaliskt protein (kött) och biprodukter, inte genom vegetabiliskt protein (spannmål). Det innebär att katter saknar vissa metaboliska funktioner och därför inte kan tillgodogöra sig vegetabiliskt protein lika effektivt som animaliskt protein.

Proteiner från animalisk vävnad har en komplett aminosyraprofil. (Aminosyror är byggstenarna till proteiner.) Taurin är en av de viktigaste aminosyrorna som finns i kött men inte i växter. Taurinbrist orsakar blindhet och hjärtproblem hos katter.
Klicka på länkarna nedan för att få mer information.

Broschyren "Carni Love"


Copyright 2018 © Together HB   V11.2.1