Högt köttinnehåll

Det som särskilt utmärker Brit Premium är att köttinnehållet ligger på hela 45 – 55 %.


Även typen av köttråvara är unik eftersom den tillverkas av oss själva och uteslutande görs av kött, inälvor och brosk som blandas med lokalt odlad majs som sedan mals tillsammans med köttet och torkas innan det går till fodertillverkning.


Olika foder för olika storlekar

Eftersom storleken på hund har stor betydelse för sammansättningen av fodret samt kulornas storlek är Brit Premium är uppdelat på 4 baskategorier, Small, Medium, Large och Extra Large samt för hundens olika livsfaser.


Brit Premium finns även för aktiva hundar (Sport), för valpar (Junior), för känsliga eller allergiska hundar (Lamm & Ris) samt i en Light version innehållandes kalkon med endast 8 % fett.


Även med

Alla Brit Premium foder till hundar är berikade med:

Laxolja är en naturlig källa till Omega 3 och 6 som bidrar till frisk hud och blank päls.

Klöver, citrus, rosmarin, gurkmeja och torkade blåbär är naturliga källor till vitaminer och antioxidanter. Torkade äpplen är en bra fiberkälla som bidrar till utveckling av en god tarmflora.

Collagen från kräftdjurskal och grönläppad mussla är naturliga källor till kondroition och glukosamin för friska leder och ligament.Klicka på länken nedan för att få mer information.
Broschyren "Brit Premium Hund"

Copyright 2018 © Together HB   V11.2.1